Weekly Photo Challenge: Growth

I am kinda confused for this week theme of Weekly Photo Challenge: Growth. These three are the pictures I consider will carry the message of the theme:

Gw agak bingung buat tema minggu ini dari Weekly Photo Challenge: Growth. Ketiga poto di bawah ini yang gw pikir cukup mewakili:

image

Sprouts

I took the picture from garden just in front of my kitchen door. The big old tree is withering after gave up many seeds.

Gw ambil poto itu dari taman di depan pintu dapur gw. Pohon besar di poto itu mulai mati setelah menjatuhkan banyak bibit.

image

Lesson

I took this picture in front of a giant fishtank in Sea World Jakarta. The lady told her daughter the story of the sea creature in front of them.

Gw ambil poto ini di depan akuarium raksasa di Sea World Jakarta. Ibu itu lagi ngajarin anaknya cerita tentang makhluk laut di depan mereka.

image

Support

This is picture of my hand and my few days old son’s feet. The contrast size amazed me and made me asked my wife to take the picture.

Ini poto tangan gw ama kaki anak gw yang baru beberap hari. Beda ukuran yang jauh banget bikin gw kagum dan akhirnya minta istri gw buat motoin.

Advertisements

10 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Growth

  1. Penulisan nama di fotonya Unik mas, Gabungan huruf Besar dan Kecilnya walaupun itu kata teman saya gaya alay tapi tetap Keren… heheheheh

    ahahaaa. Alay ya Mas? Fontnya emang gitu kok. Playful kalo saya bilang mah.. 🙂

    Like

  2. Pingback: Weekly Photo Challenge: Growth | Scott Fillmer

  3. Pingback: Weekly Photo Challnge : “Growth” « Just another wake-up call

  4. Pingback: Homepage

Comments are closed.